Uvjeti korištenja

Web shop PNEU-MAX kreiran je  i dostupan u obliku kataloga te služi  kao pregled i narudžba proizvoda.

NARUČIVANJE PROIZVODA

Proizvodi se naručuju putem elektronskog obrasca. Po zaprimljenoj narudžbi kupac zaprima potvrdnu informaciju o dostupnosti proizvoda te ponudu proizvoda i rok isporuke.

POVRAT/REKLAMACIJE  ROBA ILI USLUGA

Sukladno čl. 10. st. 1., st 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14) kupac  može uz pedočenje računa podnijeti  prigovor na robu i usluge  pismenim putem na  adresu  PNEU-MAX, Rudeška cesta 55 Zagreb , i na e-mail adresu info@pneu-max.hr.

Prodavatelj će na pismeni prigovor odgovoriti najkanije u roku od 15 dana od zaprimanja i to pismenim putem na adresu kupca ili na e mail kupca.

 

POVRAT NARUČENE ROBE BEZ RAZLOGA (pravo na obostrani raskid ugovora)

Kupac ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Povrat robe moguć je u roku od 14 dana od dana kupnje putem www.pneu-max.hr internet prodavaonice ne navodeći za to razlog, sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/14).

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete ispuniti ovdje u word-u ili PDF-u

U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.
Povrat robe kupac mora izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada je poslan zahtjev za jednostrani raskid ugovora.
Roba koju kupac vraća, mora biti neupotrebljena, neoštećena i u originalnoj ambalaži.

POVRAT NOVCA I TROŠAK DOSTAVE

Prilikom povrata robe PNEU-MAX j.d.o.o.  će u potpunosti vratiti plaćeni iznos naručene robe na isti način plaćanja kako je kupac izvršio plaćanje robe prilikom narudžbe osim ako potrošač izričito ne pristane na neko drugo sredstvo plaćanja.
Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Trošak dostave povrata robe snosi sam kupac

 

ISKLJUČENJE PRAVA NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Članak 79.
Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovog odsjeka ako je:
3. Predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču.

Primjer: Ako kupac naruči felge ili gume koje ne odgovaraju za njegovo vozilo prema preporuci proizvođača vozila ili proizvođača proizvoda a kupac i dalje izričito zahtjeva da mu se naruče felge ili gume prema njegovoj specifikaciji tada kupac gubi pravo na jednostrani raskid ugovora.

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca na jednostrani raskid ugovora možete pronaći klikom na link ovdje

Korištenjem web shopa www.pneu-max.hr potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate gore navedene Uvjete i pravilnike.

PRIVATNOST

PNEU-MAX j.d.o.o. se obvezuje na čuvanje i privatnost i zaštitu osobnih podataka kupca te njihovo korištenje isključivo u poslovne svrhe.Prikupljamo samo nuzne,osnovne podatke za  realizaciju narudzbe.

Svi podatci strogo se čuvaju i dostupni su isklučivo dijelatnicima PNEU-MAX j.d.o.o.  kojima su ti podatci nužni za realizaciju narudžbe.

 

 

0
    0
    Vaša košarica
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Call Now ButtonNazovite nas